Onze quiz, jouw feestje!

De Dial Q Filmquiz: kindje (2013) van vijf filmfans uit Hoorn. Met jaarlijks een nieuwe quiz vol gekke edits, animaties en mashups. Plus: een ultraspannende finale. Ga op reis door de filmgeschiedenis aan de hand van een stel verdomd leuke quizronden. Dat is Dial Q.

Kom quizzen met je vrienden

Nodig je filmvrienden uit (teams van max 4 personen), bestel tijdig tickets en kom quizzen in één van die toffe filmhuizen. Ga mee op een tocht vol maffe vragenrondes en valstrikken. Geef het goede antwoord en win! De twee beste teams strijden om de unieke Dial Q Trofee én eeuwige roem. Voor een jaar.

v.l.n.r. Robert Jong, Paul Luiken, Guido van Olffen, Bert Laan en Onno Lubbers

Robert Jong: 

Het geweten van de quiz. Don Robert, if you will. De J.P. van de code. The Godfather van het reglement. 

Hoofd-gewasbescherming én wandelende IMDB. Meedogenloze juryvoorzitter.

Paul Luiken: 

Overdag copywriter, 's nachts cinema-connaisseur en presentator. AKA "The Booker". Vooruitgeschoven post bij al uw boekingen. Op het podium als presentator en gastheer.

Guido van Olffen: 

Verantwoordelijk voor animaties, bumpers, titels en techniek én hoofdeditor. Tevens ontwerper van de unieke trofee voor de winnaars. In real life professioneel filmmaker en animator. Bij onze shows achter de knoppen.

Bert Laan: 

Veelfilmbezoeker en meninggever, zie BEGT. Dol op quizzen, trivia en puzzels en daarom vaak in de kroeg. Data-analyst van beroep, wat bij het puntentellen mooi van pas komt. Presentator en penningmeester.

Onno Lubbers: 

Hoofdeditor II en vormgever. Mashup-mafkees. Obsessief filmgenieter, met thuisbioscoop en 1400 titels. Grafisch duivelskunstenaar bij Aim For The Head. Uiterst empatisch gastheer en ongedwongen presentator.

Special guest stars:

Wij zouden helemaal niks van Dial Q bakken zonder onze vrouwen en vriendinnen en part-time hostesses Anneke, Carla, Frederieke, Martine en Sanne. Als u ze ziet, weet u waarom. 

 

Stichting Dial Q Filmquiz

Voorzitter: Robertus Petrus Jozef Jong
Secretaris: Onno Johan Lubbers
Penningmeester: Albertus Antonius Maria Laan
Bestuurslid: Paulus Petrus Wilhelmus Luiken
Bestuurslid: Guido Alexander van Olffen

Stichting Dial Q Filmquiz

Matissehof 181

1628 XV Hoorn

KvK-nummer: 73429015